Sveegårdens Smide logga


Köpvillkor och Leverans 

Leverans

Varor som finns i lager levereras inom en vecka. Varor märkta med "Beställningsvara" eller ”Tillfälligt slut" finns inte färdiga utan tillverkas efter beställning, därav kan leveranstiden vara upp till 2 veckor för dessa. Om du angett en mejladress får du ett mejl när beställningen är skickad. Vi skickar med Postnord.

Produkter

Alla Sveegårdens Smides produkter är handgjorda och därför unika. Det finns inte två som är exakt lika.

Priser

Alla priser som visas i Sveegårdens Smides webbshop är inklusive 25% moms.

Frakt inrikes

För närvarande tillämpar vi fast fraktkostnad, à 75 SEK. Det innebär att oavsett antal produkter du köper är frakten 75 SEK för beställningen. Undantag göres för presentkort, vilka skickas utan fraktkostnad via mail.

Frakt utrikes

Vi skickar för närvarande endast inom Sverige.

Betalningsaternativ

Betalning sker i förskott till Swish alt BGnr.

Villkor för Swishbetalning

Betala via Swish i samband med din beställning inkl fraktkostnad. Vi behandlar din order när vi fått betalningen. Ingen extra avgift tillkommer. Betalning ska ske inom 24 timmar från ordertillfället, har så inte skett annulleras ordern.Returer


Retur

14 dagars returrätt gäller från att du fått hem försändelsen, i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Returkostnaden står du själv för. När returen nått oss återbetalar vi dig för produkten/produkterna, dock ej för fraktkostnaden.


Reklamation

Vi ansvarar för att produkterna i din beställning är hela under leveransen. Skulle något vara trasigt eller fel när du får det skall detta reklameras inom 14 dagar. Vid trasig vara ersätter vi dig kostnadsfritt. Om något är fel byter vi ut det åt dig utan extra kostnad.Integritetspolicy

När du gör en beställning från Sveegårdens Smide, eller anmäler dig till prova-på-kurs behöver vi ditt namn, adress, samt kontaktuppgifter, för att kunna behandla och slutföra din beställning/leverans/anmälan. Vi kan komma att använda dina kontaktuppgifter för framtida marknadsföring.


Vi lagrar och behandlar dina uppgifter i system tillhandahållna av programleverantörer till oss, meddelar eller säljer aldrig dina uppgifter vidare för att någon annan ska kunna nyttja dem.

Vi sparar dina uppgifter så länge det finns en kundrelation, eller i enlighet med bokföringslagen för att kunna spåra betalningshistorik. Du har rätt att kontakta oss för att få ett utdrag på vilka uppgifter vi har registrerade om dig, och/eller få dem raderade, så länge det inte strider mot t.ex. bokföringslagen.

Har du frågor om denna policy och behandlingen av dina personuppgifter, vill radera eller ändra felaktiga uppgifter kan du kontakta oss på valfritt sätt.